مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام عرض ادب و خسته نباشید به وکلای تلاش گر و عزیز
بنده چهارده میلیون چک حامل در دست طلبکار دارم که بعد از 4ماه از تاریخ برگشت چک برام شکایت کرده از شورای حل اختلاف اقدام کرده اولین ابلاغیه اومده ولی نگرفتم برای تقسیط کردن مبلغ 14میلیون چه کاری باید انجام دهم.
ضمناً پوشاک فروش هستم و ورشکست شدم و هیچ مالی منقول و غیر منقول ندارم
در برابر شکایت طلبکار چی کار هایی باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، هر موقع حکم محکومیت شما به پرداخت وجه چک بلامحل صادر و قطعی شد و از حکم قطعی صادره توسط محکوم له تقاضای صدور اجرائیه بعمل آمد ، در آن موقع با معرفی شهود واجد شرایط ، تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به و تقسیط آنرا از مرجع صالح قضائی بخواهید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه فرصت تقدیم دادخواست اعسارو تقسیط دارید