مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

من ده سال عقد کردم همسرم بیماری دوقطبی داشتن قبل از عقد ک من بی اطلاع بودم . و این مشکل زندگی منو ب چالش کشانده . 5سال پیش حکم طلاق توافقی اومد ک ب خاطر بارداری منتفی شد و مشکلاتم چن برابر شد. ک دوسال پیش خانمم ابرا الذمه کردند مهریه و ... را والان پدرشون رفتن پزشکی قانونی و بعد از دوبار رد شدن حجر، حکم حجر گرفتن آیا این حکم حجر می‌تونه ابرا رو لغو کنه و هم اینکه تحت نظر پزشک بودند از اول.

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بستگی دارد به تاریخ حجر و ابراء

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان ابرا محجور بوده اند، اعتبار ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر در زمان ابرا مهریه ، زوجه محجور اعلام بشود ، ابرا مهریه باطل خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان ابراء مهریه محجور باشد ابرا قابل ابطال است