مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من سه ساله که ازدواج کردم یه فرزند پسر یک سال و نیمه دارم و الان چندماهی هست که بدلیل اختلافات شدید درخواست طلاق دادم هر چقدم که ابلاغ الکترونیکی برا همسرم میره در جلسه ها حاضر نمیشه بعد از چند مرحله که نیاد دادگاه میتونم غیابی طلاق بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

بستگی داره به دادخواست و مدارکتون. اگه محکمه پسند باشه بله

پرسشگر :

اخرین جایی هم که کار میکرد نگهبان یه شرکت بود یه اتاقم بهمون داده بودن بعد گذشت چندمدت صاحب کاررفته شکایت کرده که همسرم دزدی کرده و الانم حکم جلبشو داره الانم که دادگاه نمیاد میترسه اگه بیاد جلبش کنن این پرونده دزدی که داره میتونه کمکی واسه طلاقم باشه؟؟ درضمن سابقه اعتیاد داره و چندبارم واسه ترک تو چند مرکز کمپ ترک اعتیاد هم بستری شده

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

دادگاه میتونه غیابی حکم صادر کنه ولی ادله کافی مبنی بر عسر و حرج با توجه به متن بالا ندارین تا حکم طلاق براتون صادر بشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درطلاق به درخواست زوجه بلحاظ عسروحرج جداازاینکه شمابایدعلت سختی ومشقتی که باعث درخواست طلاق ازدادگاه شده رااثبات کنید باتوجه به اینکه باید جلسه برگذارشود معمولا یک جلسه برگذارمیشود مگراینکه احضاریه یادادخواست به خوانده ابلاغ نشده باشد که تاابلاغ به خوانده ادامه می یابد شماباید به دادگاه سربزنید وپیگیری کنیدکه دادخواست ووقت رسیدگی به خوانده ابلاغ شده یانه
اگرهم که باوجودابلاغ وقت دادرسی زوج ازحضوردردادگاه امتناع میکند ودادگاه نیاز به توضیحات ازخوانده دارد وقت جلسه نیز تکرارمیشود

پرسشگر :

زمانی که باهم زندگی میکردیم همسرم ثبت ثنا انجام داد و شماره موبایل منو ثبت کرد الانم که ابلاغ الکترونیکی براش میره نگاه نمیکنه چون به موبایل من میاد چندبارم بهشون تذکر دادم که بره شماره موبایل رو عوض کنه ولی اقدام نکرده من باید چکار کنم

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. شما مدارک کمپ و اعتیاد ایشان و رای دادگاه جهت سرقت را به پرونده ضمیمه نمایید .