مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت خودرو

من نظامی هستم و ارتشی.
یک سال و نیم پیش جهت رفع توقیف خودرو لکسوس اقوام. به علت بدهی که داشت یک فیش حقوقی گذاشتم و خودرو رفع توقیف شد
اما از جزییات پرونده هیچ اطلاعی ندارم
اکر مشکلی پیش بیاید چطور از فیش حقوقی بنده مبلغ کسر میشود
سپاس
و ایا راهی هست که ضمانت خود را پس بگیرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اولا می توانید به دادگستری مراجعه و ودرخواست ارایه جزئیات پرونده را بنمایید و در ثانی در صورت کسر حقوق در صورت تاهل 1 چهارم حقوق شما قابل به مصادره است

پرسشگر :

ممنون
اما کسر حقوق ندادم
فقط فیش حقوقی دادم
سپاس برادر اگر راهنمایی بکنید

پرسشگر :

تاکنون چیزی از من کم نشده
ایا راهی هست ضمانت را پس بگیرم

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

اگر دادگاه حضور متهم را لازم بداند و احضاریه بفرستد در صورت عدم حضور وی از حقوق شما 1/3 یا 1/4 کسر میشود و برای پس گرفتن ضمانت باید شخصی که ضامنش شدی رو در دادگاه حاضر کنی سپس ضمانت رو پس بگیری