مشاوره حقوقی رایگان - ایا برای بازخرید کردن به فیش حقوقی نیاز است

سلام. اینجانب که در سال 1400 به علت درگیری محکوم به تحمل 2 سال و یکروز حبس شده ام . و تا کنون مدت 10 ماه از انرا گذرانده ام و اکنون در قسمت رای باز زندان مشغول به کار میباشم. همانطور که میدانید برای مشمول رای باز شدن زندانی به فیش حقوقی و یا سند نیاز است و برای بنده دو عدد فیش حقوقی گذاشته شده و از طرفی یکی از صاحبان فیش حقوقی ادعا میکند که میخاهد خود را پیش از موعود خود بازخرید کند. سوال بنده این است ک ایا برای بازخرید کردن نیاز به فیش حقوقی است. ایا بنده راهی بجز رفتن به بند بسته دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید ضامن دیگری
را معرفی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به معرفی ضامن دیگری اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید ضامن دیگری معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای باز هستید در خصوص بازخریدی با معاونت زندان و قاضی ناظر زندان در میان بگذارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ضامن دیگری معرفی نمایید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

امکان جایگزین کردن ضامن دیگر برای شما وجود دارد ومشکل خاصی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

میتوانید ضامن دیگری معرفی کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله مشکلی نیست میتواند باز خرید شود

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام می تواند بازخرید شود مشکلی ایجاد نمی شود اما شماهم می توانید ضامن دیگری معرفی نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت نشان دادن حسن نیت از جانب شما ، مسیولین زندان با شما همکاری مؤثری خواهند داشت .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست. لطفا از طریق سازمان مربوطه اقدام کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر می توانید ضامن دیگری معرفی نمایید