مشاوره حقوقی رایگان - موتور دست کوبه

سلام من يه ماشین سمند مدل 81خریدم پول ماشین روهم کامل دادم امروزرفتم تعویض پلاک روبرگه تعویض پلاک نوشته دراگاهی مشهد درتاریخ 29-10-1401اقدام کردن به تعویض موتور ماشین ولی دیگه آگاهی نرفتن قانونیش کنن خودشون دست کوب زدن تموم شده رفته منم25-1-1402 ماشین خریداری کردم که توتعویض پلاک به مشکل خوردم وگفتن سلندرماشین بایدعوض بشه الان 4روزه ازکاربازشدم هی رفتم آگاهی رفتم تعویض پلاک من الان باید چکارکنم باصاحب ماشین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید معامله را فسخ کنید اول اظهارنامه به فروشنده بدید و بعد دادخواست فسخ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید
یا قرارداد را فسخ نمایید
یا دادخواست مطالبه خسارت ما به التفاوت عیب خودرو را نمایید

و باید حسب مورد دادخواست مناسب اقامه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید فسخ نمایید یا مابه التفاوت دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید با توجه به عدم امکان انتقال دادخواست فسخ معامله را به دادگاه تقدیم نمایید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید درخواست فسخ معامله را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به فسخ فوری اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که شما بر قرارداد منعقد شده بین خود و فروشنده استناد کنید و بر تکیه بر آن ، حق و حقوق خود را مطالبه کنید . فلذا لازم به نظر می رسد که قرارداد مورد اشاره ، تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد .