مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت

باسلام؛ اینجانب از مهر الی آبان سال قبل (97) در شرکتی بعنوان مدیرفروش مشغول بکار بودم و بعد از دوماه بخاطر دلایلی از شرکت مذکور استعفا دادم که با بنده تسویه حسابی انجام نگرفت ... طی شکایت به اداره کار و طی دومرحله دادگاه، در نهایت بنفع اینجانب رای صادر گشت که با صدور اجراییه توانستم معوقاتم را پس بگیرم. متاسفانه کارفرمای سابقم (دقیقا در روزیکه حکم نهایی اداره کار به ایشان ابلاغ گشت با اقدامی ناجوانمردانه از بنده به اتهام خیانت در امانت شکایتی مطرح و اعلام نمود که به بنده تعداد 1000 عدد کارت ویزیت و 500 برگ بروشور تحویل داده که من آنها را برنگردانده ام!!! چون هیچ قرار یا سند یا هیچ برگه ای نیز از من نداشت تعداد دو نفر از کارگرانش را بعنوان شاهد معرفی نموده است.
این درحالیست که اینجانب بر مبنای صورتجلسه ای که در زمان خروج از کار تنظیم و به امضای سه نفر از آشنایانم رسانیده بودم تمام وسایل تحویلی همچون لپ تاپ، مودم، لوازم اداری و.... را در محل کار گذاشته و حتی به هیچیک از آنها نیز دست نزدم، همچنین این شرکت طی نامه ای ممهور به مهر و امضای مدیرعاملش که به اداره کار ارسال نموده بود (جهت تضییع حقوق بنده)، بکلی منکر کارکرد بنده در شرکت شده بود و اظهار داشته بود که من هیچ مسئولیتی در آن شرکت نداشتم!!! حتی دوماه قبل متوجه شدم که کلیه رونوشت مدارک فوق الذکر و سایر مدارکی که جهت دفاع از حق خود به کلانتری داده بودم از داخل پرونده بیرون کشیده شده که عینا مطلب را طی نامه ای به اطلاع ریاست شعبه مرتبط رسانیدم. از اسفندماه تاکنون پرونده اینجانب در دادسرا میباشد و از وقت نظارت که در مورخ 98/4/3 مقید گردیده بود درحال حاضر بیست روز میگذرد و خبری نشده است.
طی دیداری که با رییس شعبه داشته و مجددا لایحه خود را تقدیم نمودم اظهار داشت که این شکایت چیز مهمی نیست اما متاسفانه ذهن و روحم را درگیر نموده است.
لطفا بفرمایید که بنظر حضرتعالی از منظر قانونی چه عاقبتی در انتظارم میباشد و اینکه بعلت رابطه خادم و مخدومی در لایحه خود شاهدین ایشان را جرح نمودم اما دیشب در آیین دادرسی کیفری خواندم که رابطه خادم و مخدومی مانع از پذیرفتن شهادت نیست. همچنین لطفا راهنماییم فرمایید که جرح شاهدین از طرف اینجانب منظر قانونی خواهد داشت؟
بسیار متشکرم بابت اختصاص وقت گرانبهایتان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز اولا سوال بسیار طولانی بود دوما به خاطر دوماه شما از کارفرما شکایت کردید و ایشان نیز به واسطه این موضوعات قطعا از شما شکایت می کند ولی در کل شکایت ممکن اس منتج به صدور جلب به دادرسی یا منع تعقیب شود