مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه فرزند از پدر

با سلام.
من قبل از تولد فرزندم که متولد سال 1385 هست از همسر سابقم جدا شدم و حضانت با من بود و هرگز با پدرش زندگی نکرده ولی یارانه را پدرش دریافت میکند و هرگز نفقه او را هم نداده و در حال حاضر دخترم اسرار به جدا سازی یارانه از پدرش و دریافت آن را دارد
آیا این ممکن است لطفا راهنمای بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با مدارک از طریق فرمانداری و استانداری پیگیری شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن مدارک حضانت و مدارک هویتی دیگر می توانید پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید پیگیری کنید
دخترتان نفقه خود را نیز می تواند مطالبه کند