مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام
بنده با شرکتی کار می‌کردم که حق و حقوقم رو پرداخت نکرد، با ارائه قرارداد در اداره کار شکایت کردم که کارفرما در دادگاه شکایت کرد که قرارداد جعلیه و پس از کارشناسی رای به منع تعقیب بنده صادر گردیده که طرف اعتراض نموده و به دادگاه کیفری ارجاع شده. میخواستم بدونم چه کاری باید انجام بدهم و چه موقع بایستی اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم دادگاه اگر برائت صادر شد میتوتنید تحت عنوان افترا شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام بعد از قطعی شدن حکم میتوانید اعاده حیثیت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت رای دادکاه کیفری شکابت افترا واعاده حیثیت مطرح نمایید البته بابد سو نیت کارفرما را ثابت نمایید

پرسشگر :

با کمال تشکر و قدر دانی از وکلای محترم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پس از صدور رای تجدیدنظر خواهی به نفع خودتان می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ رای دادگاه باشید
بعد از تایید دادگاه می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم قطعی ، شما میتوانید شکوائیه افترا را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه برائت حاصل نمایید تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما