مشاوره حقوقی رایگان - بررسی نمره مصاحبه

با سلا. من به نتایج مصاحبه نهمین آزمون استخدامی اعتراض داشتم با توجه به مستندات ارائه شده اعتراض ام را ثبت کردم در جواب گفتن باید به دستگاه استخدام کننده مراجعه کنم ، به اداره اموزش و پروش مراجعه کردم وحضوری ثبت کردم پاسخگو نیستن میشه راهنماییم کنین جواب درخواست های اعتراض حضوری کی اعلام میشه؟
و تاثیری داره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری پییکیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری پییکیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق آگهی استخدام و یا مرجع استخدام کننده پیگیری نمایید در صورت عدم پاسخگویی می توانید به دیوان عدالت اداری مراجعه و از آنجا پیگیری نمایید