مشاوره حقوقی رایگان - رفتار نامناسب مصاحبه گر

با سلام
در آزمون استخدامی اموزش و پرورش به عنوان نفر اول با اختلاف بیش از 10نمره با نفر دوم دعوت به مصاحبه شدم ولی در مصاحبه به من نمره ی 20 و به نفر دوم نمره ی 72 دادند از صد، که باعث شد نفر دوم قبول نهایی شود ضمن اینکه داورا اصلا رفتار مناسبی با بنده نداشتن که هنوز بعد از گذشت چند ماه تحت تاثیر این رفتار نامناسب زندگی من دچار آشفتگی شده
است به دیوان عدالت اداری شکایت کردم راستش مورد شکایت رو نوشتم شکایت نسبت به نتیجه ی مصاحبه و در متن دادخواست درمورد برخورد نامناسب داوران اشاره کردم آیا لازم بود در موضوع شکایت هم این موضوع یعنی رویکرد نامناسب داوران ذکر شود ؟

پاسخ ها :

علی جعفری فرد

علی جعفری فرد :

سلام
دادخواست باید تحت عنوان اعتراض به تصمیم هسته گزینش تقدیم دیوان میکردید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
دادخواست شما باید تحت عنوان اعتراض به نتیجه گزینش تنظیم می گردید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام آمادگی خود را جهت پرداخت مهر به واحد مربوطه اعلام و یا رضایت همسر خود را جلب کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

ببخشید پاسخ یک سوال دیگر برای شما ارسال شد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا عنوان شکایت اعتراض به تصمیم هسته گزینش باید می بود ثانیا ذکر موارد مذکور بلامانع است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مصاحبه و نمرات آن بخشي از رقابت استخدامي است
مهارت مصاحبه را فرا بگيريد و قبول شويد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید دادخواستی مبنی بر اعتراض به تصمیم گزینش از طریق دیوان عدالت اداری ارسال نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
دوست عزیز اولا شکایت شما میبایست در قالب اعتراض به تصمیم هسته گزینش آموزش و پرورش باید قید گردد ثانیا در لایحه اعتراضیه موارد و مستندات قانونی ذکر کنید

یک وکیل :

درود:
هرادعائی نیاز به اثبات با دلایل و مستندات محکمه پسند دارد.
بهترین راه،ارسال اظهارنامه برای همسرتان و درخواست استرداد مدارک است تاشایدبتوانیدبانحوه پاسخگوئی ایشان ،دردادگاه اقامه دعوی نمایید.
مؤیدباشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اعتراض شما به نتیجه گزینش است. اگر. برخورد داوران در عملکرد شما در روز مصاحبه تاثیر داشته جزئی از اعتراض شما محسوب می‌شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست شما باید تحت عنوان اعتراض به نتیجه گزینش تنظیم می گردید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام حتما با یک وکیل در خصوص موضوع مشورت نمایید