مشاوره حقوقی رایگان - مستمری فرزند اناث

5 ماهه طلاق گرفتم کار آرایشگری میکنم ب عنوان شاگرد بدون بیمه جواز و حتی مکان شخصی الان دیگه قادر به کار نیستم و حقوق پدرم رو مطالبه کردم ولی سازمان صرفا به تحقیقات محیطی اکتفا کرد و درخواستم رو رد کرد با توجه به اینکه دو فرزند دانشجو دارم پدرشان هم فوت کرده خودم هم نقص عضو از ناحیه ی پا دارم مستاجر هم هستم آیا این حقوق به من تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجددا پیگیری نمایید نهایتا شکابت از طریق دیوان عدالت اداری

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی مجددا درخواست بدهید اگر قبول نکردند بروید رده بالاتر شان پیگیری کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. در صورت تحقق شرایط قانونی، مستمری فوت به شما تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مستمری پدر به شما پرداخت گردد
و شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سهم مستمری فرزند اناث به شرط عدم شاغل بودن و مجرد بودن پرداخت می گردد در صورت عدول سازمان متبوع می توانید با ارسال دادخواست به دیوان عدالت اداری حقوق قانونی خود را مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تعلق میگیرد از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید