مشاوره حقوقی رایگان - تغییر بخش محل خدمت

من کارشناس اتاق عمل هستم در سال 98 ازمون استخدامی قبول شدم الان 5سال سابقه دارم وپیمانی هستم به تازگی در بیمارستان محل خدمت یک اتاق عمل قلب افتتاح شده که من ویک نفر دیگه رو به زور فرستادند اونجا بدون اینکه پرسنل دیگه رو اونجا بفرستند وعملهای قلب هم سنگین وطولانی همیشه ما دوشیفت هستیم حتی گاها سه شیفتم مارو نگه داشتنه اند الان از رییس بیمارستان درخواست چرخشی کردن شیفتهای اتاق عمل قلب برای همه پرسنل رو کردیم ولی ایشون در جواب ما میگوید رییس معاونت درمان شما دونفر رو به عنوان نیرو قلب معرفی کرده ما چگونه باید از حقمون دفاع کنیم واز کدوم ارگان پیگیری کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعیین محل خدمت افراد بر عهده رئیس سازمان است

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شرایط کار را کارفرما تعیین میکند شما نهایتا اگر تمایلی به کار کردن با شرایط مزبور را ندارید میتوانید استعفا بدهید.ضمنا در خصوص اضافه کاری گویا ضوابط در حق شما رعایت نمیشود.دقیق اعلام نکردید هر شیفت کارتان چند ساعت است ولی اینکه سه شیفت سرکار باشید حتی دو شیفتش هم واجد اشکاله و به این مورد می توانید معترض باشید اینکه چگونه میتوانید شکایت کنید بستگی به این داره که محل خدمتتان دولتیه یا بخش خصوصی که اشاره نکردید.