مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی و گرفتن بر جدید

سلام. زمینی خریداری کردیم که از خیابان اصلی دارای کوچه ی 5 متری میباشد. و از سمت دیگر به کوچه ی عام دسترسی دارد که به گفته ی ساکنین منطقه از قدیم به اون کوچه حق رفت و امدی برای مالک اون زمین وجود نداشت. در حال حاضر 1.برای گرفتن مجوز ساخت دهیاری گفته کوچه باید 6 متری باشه.... که مشخص نیست مالک زمین نبش ما راضی بشن برای دادن زمینشون به تبدیل کوچه برای زمین ما و 2. اون کوچه که حق ارتفاق برای قدیم نداشتیم نیاز به عقب نشینی داره و ما باید طبق گفته ی دهیاری 1متر در طول 12 متر از زمین رو عقب نشینی کنیم. ایا میتونیم همراه با عقب نشینی درب ماشین رویی به سمت کوچه ای که قراره 6 متری بشه باز کنیم؟ آیا همسایه ها ی آن شارع عام حق اعتراض دارند؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توان اگر مجوزات لازم اخذ شود اما به شرطی که عبور و مرور همسایه ها با مشکل مواجه نشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به اسناد مالکیت شما و معبر عمومی موجود و ..... قابل بررسی خواهد بود البته بعد از رویت اسناد