مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل شخصی از شوهر

سلام من دوماه پیش ترک منزل کردم شوهرم موبایلم رو گرفت و الان میخوام برم منزل خودم و وسایل شخصی مانند گوشی،البسه و غیره رو بردارم ولی شوهرم اجازه نمیده برم خونه چیکار میتونم بکنم ؟آیا گوشی موبایل رو میتونم ازش بگیرم؟و برای برداشتم وسایل شخصیم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست استرداد جهیزیه و گوشی تلفن را بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
جهت کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به خانه مراجعه و در صورتی که زوج مانع شد به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در زمانی که زوج در منزل است مراجعه کنید و در صورتی که درب را باز نکرد با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست استرداد جهیزیه و گوشی تلفن را بدهید