مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه محضری

سلام. حدود20سال قبل پدر همسر و دخترش وکالتنامه ای با کلیه اختیارات در خصوص 4 و نیم دانگ مشاع از 6دانگ ملکی را نسبت به پسرش وکالت رسمی در دفترخانه ثبت مینماید.
در قسمت حدود اختیارات قید گردیده موکل مرقوم ضمن عقد خارج لازم از تاریخ ذیل 1378.1.9لغایت 30سال خورشیدی حق عزل وکیل و ضم امین و هر عملی که با استقلال وکیل منافات داشته باشد را از خود سلب و ساقط نمود. در متن وکالتنامه اختیار فروش را واگذار کرده اند.
الان پدر خانواده فوت نموده و دختر و فرزند ایشان (موکل) مدعی هستند که برادر ایشان (وکیل) قصد فروش ملک را دارد.
سوال: ایا راهی برای احقاق حق موکلین هست یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله وکالت نامه با فوت طرفین باطل خواهد شد
و بعد از فوت موکل ، دیگر وکیل
امکان انتقال ملک و انتقال سند رسمی را نخواهد داشت
و حتی در صورت انتقال ملک با
مبایعه‌نامه عادی ، انتقال قابل ابطال
خواهد بود

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

با فوت پدر اون وکالتنامه باطل شده است.عقد وکالت با فوت هر یک از طرفین باطل میشود حتی اگر وکالت بلاعزل باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
امکان انتقال ملک و انتقال سند رسمی را نخواهد داشت
وکالت نامه با فوت طرفین باطل خواهد شد
و بعد از فوت موکل ، دیگر وکیل نمی تواند انتقال دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد