مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشت سند برای مجرم مالی

سلام و درود. بنده دو عدد سند به مبلغ 500ملیون برای کسی وثیقه گذاشتم و قرار شد دوماهه آزاد کنه سند هارو. حالا به تعهداتی که داده عمل نمیکنه.
سوال اولم اینه ایا برای تمدید مرخصیش باید به دادگاه مراجعه کنه خود مجرم؟
سوال دومم. اگر من بخوام دادخواست رفع ضمانت این اقا رو بنویسم و سندم رو بگیرم ایا بهش خبر میدن که باید یک سند دیگر پیدا کنه؟ یا در مراجعه بعدیش برای تمدید مرخصیش اون رو توقیف میکنن؟
چون اگر بفهمه که من رفتم و دادخواست رفع ضمانت کردم دیگه برای پیگیری پرونده و تمدید مرخصیش نمیره و متواری میشود.
دادگاه همکاری میکنه که به محض پیگیری مرخصیش بنا به دادخواست من اون فرد رو دستگیر کنه و سند منو دستور آزادی بده؟ یا اینکه اول بهش ابلاغ میشه که ضامن سندشو میخواد و دنبال سند باشه؟
ممنون جواب بدید چون ترس دارم این اقا با 4میلیارد بدهی فکر رفتن هست و منو بدبخت میکنه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید با حضور فرد از سندهای خود رفع توقیف کنید بدون حضور فرد مورد نظر دادگاه با شما همکاری نمی کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما ضامن هستید یا باید مضمون عنه را تحویل یا میلغ ضمان را پرداخت کنید