مشاوره حقوقی رایگان - مجوز برای حمل گاز اشک آور و شوکر

با سلام
بندا 17 سالم هست عضو بسیج هستم و کارت بسیج فعال دارم میخاستم ببینم چجوری میشه برای گاز اشک آور یا شوکر مجوز بگیرم یعنی این گاز اشک آور و شوکر سازمانی محسوب بشه و دیگه کسی نتونه بهم گیر بده بابت این وسایل و خیالم راحت باشه بابتشون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
گرفتن مجوز تجهیزات دفاعی شامل حال شما نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی برای شما وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول صبر کنید به سن قانونی و سن رشد برسید بعد فعلا رشید نیستید و طبق کنوانسیون حقوق کودک که دولت جمهوری اسلامی ایران نیز به ان پیوسته شما در حال حاضر با داشتن کمتر از هجده سال کودک محسوب میشوید