مشاوره حقوقی رایگان - گاز اشک آور

سلام پسرم با دوستش را با ماشین که گاز اشک آور داخل ماشین بوده دستگیر شدند قاضی کشیک دوستش را ازاد کرده ولی پسرم دادگاه رفت قاضی فرستاده زندان تا جواب گاز بیاد اصلا گاز برای پسرم نبوده تو ماشین دوستش بوده چرا اونو آزاد کردن چه کار باید کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مسؤلیت را بردوش کسی گذاشت که متعلق به اوست راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه پیگیری کنید تا آزاد شود