مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

کجا مراجعه کنم برای اینکه زوجه مهریه نفقه کامل ببخش و زوج طلاق بده طوری که دیگه زوجه بعد از طلاق ادعایی نداشته باشه با تشکر فراوان

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. ابتدا به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و دو سند تنظیم کنید، اولین سند ابراء حقوق مالی مدنظر مثل نفقه و مهریه و دوم سند وکالت نامه طلاق به زوجه بدین. راه دیگری هم دارد و آن ثبت دادخواست طلاق توافقی می باشد که راحت تر است.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به دفتر خانه مراجعه کنید شما وکالت در طلاق بدهید و خانم مهریه ونفقه ببخشد وبعد با آن برای طلاق توافقی اقدام نمایید