مشاوره حقوقی رایگان - پنجره و دوربین مداربسته و مغازه مشرف به ملک

با سلام و خسته نباشید
بنده ملکی ویلایی دارم که شمالی می باشد. همسایه روبه روی ملک بنده، آپارتماني پنج طبقه ساخته. در طبقه دوم آن اقدام به نصب دوربین مداربسته کرده که حدودا 6 یا 7 متر از سطح زمین فاصله دارد. پنجره های آن نیز به حیاط منزل ما مشرف می باشد. با اینکه اقدام به نصب کرکره آهنی بر روی دیوار نمودم و ارتفاع دیوار را به 3 متر و نیم افزایش دادم(دیوار و کرکره روی هم) و پنجره طبقه اولش دیگر مشرف نیست ولی از طبقه دوم به بعد کاملا مشرف است. بین ملک من و ایشان یک کوچه‌ چهار متری می باشد و درب منزلش درست روبه روی درب منزل ما می باشد. در ضمن مغازه ای هم ساخته در همکف ملکش که دیوارش تماما شیشه است و ورود و خروج ما از درب حیاط ملک ما از طریق ایشان که در مغازه هستش کاملا رصد می‌شود. در ضمن ایشان بساز و بفروش هستند و آپارتمان اش رو هم خودش ساخته. ما برای شکایت‌ باید به شهرداری برویم یا دادگاه و حقی برای شکایت داریم و تحت چه عنوانی. ممنون. ببخشيد که طولانی شد.

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. ابتدا باید موضوع شکایت بررسی شود. آیا دوربین ها منزل شما را رصد می کنند یا مشکل دیگری وجود دارد. در صورت نیاز تماس بگیرید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ابتدا به شهرداری مراجعه و موضوع را مطرح کنید اگر نتیجه بخش نبود از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به شهرداری مراجعه و اعتراض نمایید باید کارشناسی گردد تا مشخص گردد که آیا قواعد و مقررات شهرداری رعایت شده است یا خیر
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در اینجا به شهرداری مراجعه نمایید و اعتراض خود را داشته باشید تا موضوع کارشناسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی دارد از طریق دادگاه شکایت خود را پیگیری کنید.
بهتر است در صورت امکان دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به شهرداری منطقه مراجعه و پیگیری کنید