مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نصب آسانسور

سلام وقتتان بخیر.
آپارتمان ما 8واحد که در حال حاضر 4واحد راضی به نصب هستند (مالکین طبقه سوم و چهارم) و محل نصب در آسانسور بین طبقه سوم و چهارم می باشد نسبت تقسیم هزینه نصب به چه صورت می باشد آیا باتوجه به دسترسی یکسان چهار واحد به کابین آسانسور می بایست هزینه بطور مساوی بین 4واحد تقسیم گردد؟
سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید رضایت تمام مالکین را بگیرید و توافقی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رضایت هر 4 واحد لازمه هزینه هم تقسیم بر 4 میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با رضایت کلیه ساکنین هزینه ها تقسیم شود و یا متقاضیان انجام دهند و سپس علیه مخالفین دادخواست دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در خصوص هزینه ها توافق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای نصب آسانسور باید با موافقت تمام مالکان باشد
و هزینه آن بر عهده تمام مالکان به صورت مساوی خواهد بود