مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام. من چند قلم کالا چند سال پیش به رسم امانت به دو نفر دادم که مسترد نکردند و ناچارا در شورای حل اختلاف مطالبه وجه انها را کردم. طرف محکوم شد. ایا حالا میتونم هنوز که تقاضای اجرای حکم را ندادم به جرم خیانت در امانت شکایت کنم. (در پرونده شورای حل اختلاف هم اقرار به دریافت بعضی از کالاها کرده بود). نتیجه رای اگر حبس باشه. ایا قابل تبدیل هست و نیاز به رضایت من نداره. تشکر
چون میخوام از طریق حبس وجوه دیگر خودم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله امکان دارد نتیجه قتبل پیش بینی نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حقوقی اگر ب نتیجه رسیده اید همان را به اجرا بگذاریذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از تاریخ خیانت یک سال گذشته باشد مشمول مرور زمان شده است و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
در غیر اینصورت می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید
امکان تبدیل یا تعلیق اجرای مجازات تحت شرایطی وجود دارد و نیازی به رضایت شما نیست .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست اجرای حکم حقوقی را نمایید و اگر محکوم علیه محکوم به را پرداخت نکرده درخواست توقیف اموال
و حسابهای بانکی و جلب ایشان را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق حقوقی پیگیری را ادامه دهید بهتر است