مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام سال 94 اسباب های منزل ام را خانه یکی از دوستانم به امانت سپردم بعد از مدتی متوجه شدم بیشتر اسباب ها را برداشته و بی هیچ عنوان زیر بار نمیره میتونم ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل اقدام و پیگیری است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید افاقه نکرد طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بابت خیانت در امانت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با عنوان خیانت در امانت به استناد دلایل موجود شکایت مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه شهود و یا دلایلی دال بر اثبات ادعای خود دارید اقدام نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل پیگیری است
بدوا باید در این خصوص اقدام به ارسال اظهارنامه نموده و سپس طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید
ابتدا باید امانی بودن وسائل اثبات گردد
و

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام اگر عنصر سپردن محرز باشد و ایشان از بازگرداندن امانت امتناع نماید بله قابلیت شکایت دارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام مدرکی دال بر سپردن اموال به ایشان ارائه دهید تا خیانت در امانت اثبات شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دلایلی برای اثبات موضوع دارید شکایت کنید.
برای شکایت، ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس شکایت خیانت در امانت مطرح کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر ادله ومستنداتی دارید که ان اموال را به امانت داده اید بله امکان شکایت وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می‌توانید به اتهام خیانت در امانت از وی شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.