مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی و تقسیم نامه عادی و عدم رضایت شرکا بدلیل از بین رفتن حق و حقوق قانونی ساخت

با سلام اینجانب یک ملک مشاع با چهار برادر دیگر شریک هستیم یک تقسیم نامه عادی بین همدیگر نوشتیم که طبق تقسیم نامه زمین به سه قسمت تقسیم گردید که دوقسمت برای دونفر از برداران و یک قسمت بین سه نفر دیگر مشاع میباشد

با توجه به نحوه تقسیم شده و ارائه به شهرداری مجوز ساخت چند طبقه داده نمیشود اما دو نفر از 5 نفر اصرار به این تقسیم نامه دارند و سه نفر باتوجه به ضایعه شده حق و حقوقشان در ساخت و با توجه به اختلاف نظر بین سه نفر در قسمت مشاعی تقسیم شده و با توجه به عدم برابری ارزش قسمت های تقسیم شده بین شرکا این تقسیم نامه عادی را نمی پذیرند البته این ملک دارای 5 سند تک برگ 1/2دنگ مشاع از شش دنگ میباشد آیا با این تقسیم نامه قادر به تصرف و گرفتن پروانه ساخت از شهرداری هستند ؟ ایا میتوان تقاضای افراز به ثبت احوال داد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر رضایت محضری باشد بله ولی اگر فردی ناراضی باشد خیر