مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام
اینجانب از تاریخ 95/08/06 لغایت 96/04/17 بعنوان مستاجر بودم که بدلایل غیر موجه قرارداد اینجانب ملغی گردید. اینجانب خودروی سمند داشتم که در سال 95 فروختم بابت چک به برادرم مبلغ 16000000 تومان به تاریخ 95/08/27 بدهکار بودم و چکم برگشت خورده بود.( تقریبا 20 روز بعد از سکونت در منزل موجر) در تاریخ 96/04/17 سند را به اسم برادرم در محضر زدم. ( البته موجر مدام به توقیف خوروی قولنامه ای اقدام میکرد و روز بعد ازاد می شد.) در سال نودو هفت دو رای بر علیه اینجانب صادر که یکی با پول رهن اینجانب تهاتر گردیدو 800 هزار تومان باقی مانده رو پرداخت کردم. و رای دوم بابت اجرت المثل صادر که در کمیسیون استان ماده 477 خلاف شرع و قانون شناخته و پرونده ام به دیوان عالی کشور جهت ابطال رای ارسال گردید. موجر از این جانب بابت فروش خودرو شکایت کیفری نمود و اینجانب به 6 ماه حبس و 8 میلیون تومان در وجه دولت محکوم گردیدم و البته 20 روز وقت تجدید نظر دارم. لطفا ارایه طریق بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

غیر موجه باید از نظر دادگاه تایید شود اگر مقدور است برایتان حتما وکیل بگیرید