مشاوره حقوقی رایگان - اخراج قبل از پایان قرارداد کار

باسلام. بنده 2سال و6 ماهه در یک شرکت کار میکنم و قراردادم تا پایان سال و6 ماه دیگر است کارفرما به من بدون هیچگونه دلیل موجه عدم نیاز داده و اینجانب را اخراج کرده است میخواهم بدانم درصورت شکایت به اداره کار میتوانم حقوق و مزایای باقیمانده قرارداد را بگیرم و یا فقط 45 روز سنوات به من تعلق می‌گیرد. با توجه به اینکه با بازگشت به کار بنده موافقت نخواهد شد و با شرایط پیش آمده مایل به بازگشت به کار نیستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با عدم نیاز می توانید حقوق بیکاری بگیرید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورتی که اعلام عدم‌نیاز کرده باشند حقوق بیکاری به شما تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید