مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و شتم کبودی بدن

سلام. همسر بنده ٦ ماه بدون دلیل منزل رو ترک کرد منم الزام به تمکین گرفتم بعد از ٦ ماه برگشت , بعد از ٩ روز گفت منو ببر بیمارستان, طبق گزارش بیمارستان علت پذیرش بی حالی و سردرد بوده علایم حیاتی هم نرمال بوده , زنگ زده کلانتری توی بیمارستان صورتجلسه مشاجره خانوادگی کرده ولی حرفی از کتک کاری نزده, رفته پزشکی قانونی نامه گرفته که گردنش کبود شده حالا هم شکایت کرده به دادگاه, اصلا ما درگیری نداشتیم اون شب هم برادرم پیش من بود فوتبال نگاه میکردیم که یکباره گفت منو ببر بیمارستان
من هم الزام به تمکین رو فرستادم اجرای احکام
با این تفاسیر محکوم میشم؟
میشه راهنمایی کنین لطفا

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند برسی بیشتر می باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید درخواست مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود