مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ضرب و جرح

سلام عزیزان . چندبار دیدم در کیف خانمم تریاک بوده. به شدت عصبی میشه آخرین بار در دو مرحله متاسفانه یکی در ماشین درحال حرکت توسط شی سنگین صورتش به داشبورد برخورد کرد بی توجه در مرحله بعد منزل اقدام به خسارت شدید وسایل کرد بنده با پلیس تماس گرفتم. گفتن خودت بیا شکایت کن.ازطرف 110کسی نیامد .علیرغم تحریک ایشون من هیچ صدمه نزدم . ایشان بابت شکستگی فک شکایت کرده. همسایه ها در حد شنیدن شاهد هستن. از صدمه ایشان بی خبرم. چه کنم ؟ از اول زندگی خواسته که خانه ماشین بنامش باشه. نتونستم اعتماد کنم مدام خسارت زده. یک فرزند دارم. لطفا راهنمایی کنید .ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تمایل به طلاق دارید میتوانید گواهی امکان عدم سازش بگیرید در غیر اینصورت برای ترک او را تحویل کمپ بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به توضیح بیشتر و گفت و گو دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که موجبات طلاق فراهم است می توانید دادخواست طلاق خود را ارائه نماید