مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام بنده حدود 6 ماهه که عقد کردم قبل از مراسم عقد خونه اجاره کردم و بعد از مراسم عقد خانمم را اوردم خونه و کلید خونه را تحویلشون دادم و بعد از چند روز خانمم خونه را ترک کرد و رابطه ی جنسی هم در حد رفع نیاز بوده الان بعد از گذشت 5 ماه ک منزل را ترک کردن من هرکاری ک لازم برای برگشتشون بوده انجام دادم ولی چون باکرن میخان از حق حبس استفاده و الان ادعا میکنن که اول زندگی من مورد ضرب و جرح قرارشون دادم و ب کمرشون اسیب رسوندم و مهره های کمرشون جابجا شده در صورتی که این خانم ک ادعا میکنن کمرشون اسیب دیده ولی خیلی راحت هم راه میرن و هم تو مغازه کار میکنن و مسافرت میرن

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه مدارکی دال بر رابطه هر چند به صورت کامل نباشد دارید همسرتون حق حبس نخواهد داشت
در مورد ضرب و جرح باید ثابت شود که شما مقصر هستید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درمورد ضرب وجرح انکارکنید.درصورتی که باکره هس میتواند ازحق حبس استفاده کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دخول شده باشد نمی تواند از حق حبس استفاده کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دوشیزه بودن زایل شود تا حق حبس نیز منتفی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به ادعای ایشان نیست باید نامه پزشکی قان.نی ان را تایید کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید برای زوجه اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تمکین را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قبلا تمکین داشته اند دادخواست الزام به تمکين بدهید