مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو به صورت اقساطی

باسلام وقت به خیر
تیر ماه سال 97خودرو ماشین سنگین هوو رو به صورت اقساط خریداری نمودیم نصف نقد و نصف اقساط به دلیل خرابی ماشین اقساط عقب افتاد و ماشین توقیف خورد الان با وجود پرداخت اقساط سر رسید شده و اقساط باقی مانده و سود دیر کرد حاضر نیستند ماشین رو رفع توقیف کنن می گویند در سند ماشین نمایشگاه چهار دونگ و ما دو دونگ سهم داریم در صورتی که دوازده فقره چک و مبلغ صد و ده میلیون نقدا پرداخت کردیم برگه قرارداد دست ما نیست و شرتیط گذار برگه را نمیدهد و هر روز قیمتی دلبخواه ارائه میدهد از چه راهکار قانونی به حق خود برسیم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص با توجه به تخصصی بودن ار اگر وکی بگیرید بهتر است