مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خانومم مهریه رو اجرا گذاشته و منم تقسیط مهریه دادن که قبول شد ولی کل مهریه 14عددسکه و30میلیون نقد ولی دادگاه ماهی 2میلیون تا استهلاک ریالی و بعد از آن هر8ماه یک سکه پرداخت کنم ولی منم یک‌ماهه خانم رو طلاق دادم و باکره هم هست حالا چطور میشه نصف پول نقد و 7سکه رو باید پرداخت کنم یا کل مهریه رو یا بعد از تجدید نظر با اقساط بندی پرداخت کنم ضمناً آیا اجرای احکام 7سکه و 15میلیون رو باید پرداخت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید نصف مهریه را پرداخت نمایید . به شعبه ی اجرای احکام مراجعه نمایید و موضوع را مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما با در دست داشتن حکم گواهی عدم سازش و طلاقنامه به اجرای احکام مراجعه کنید خودش بلده چکار کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نصف آنها باید تأدیه شود به رای طلاق استناد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه باکره باشد نصف مهریه به زوجه تعلق خواهد گرفت و
و از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید