مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام. بنده با یه خانومی دوست بودم که شوهرش یک ساله که رفته ولی جدا نشدن و مارو تو خونه گرفتن که خودم در باز کردم و هیچ لباس بدیم نداشتیم درخواست پزشک قانونی دادن که اونام جواب دادن ما چیزی ندیدیم بعد شاکی گفته که من دستمال این چیزا تو خونه پیدا کردم که گفتن ببرین پزشک قانونی که روز پزشکی قانونی نیوردن و فقط ازمایش از زن گرفتن و جواب دادن فقط چنتا متن تلگرام بود که مثل متنا گروها که دید بعنوان مدرک گرفتن میخواستم ببینم من محکوم میشم یا اگرم بشم حکم رابطه نامشروع چیه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بستگی دارد ، نیاز به بررسی بیشتر است ، در حالت کلی درصورتیکه مدارک و مستندات مستدل نباشه قابلیت اثبات ندارد