مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت و ابطال سند ملکی

سال 96 ملکی از خانمی خریداری کردم ملک از طرف مادرش به 3تا خواهر رسیده بوده با شرط صلح اول خواستم صلح را بردارند و آن 3خواهر به یکی وکالت دادند. انجام دادند و خانه را خریدم بعد از 4سال حکم محجوریت از طرف دادگاه خانواده صادر شده و قیم مشخص کردن و در شکایت نوشتن از سال 91سابقه بیماری داره برای خانمی که ازش ملک را خریدم. بنده ام سال 97ملک را فروخته ام. چه حکمی صادر میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به عنوان شخص ثالث اعتراض نماید اما اگر مهجوریت در هر صورت ثابت شود معاملات بعد از آن باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم حجر فروشنده در زمان تنظیم مبایعه‌نامه صادر بشود تمام انتقال ها باطل خواهد بود
و خریدار باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز را به طرفیت فروشنده و قیم اقامه نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت صدور حکم حجر فروشنده تمامی معاملات ایشان در زمان حجر باطل می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حکم حجر اگر صادر شود معاملات صورت گرفته باطل است