مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام
(عزم دارم آنچه نخل وقفی از پدرم بوده و حقیر وصی وکیل خود قرار داده تمام تولیت باغ وقفی در ضمیرخود خارج نمودم واگذار کردم تولیت وقفی ها به فرزندم غلامحسین که هر ساله بر دستور واقف منافع و محصولات آن خرج تعزیه حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ارواحنافداه بنماید و بعدا باغ را که از خودم می باشد 3قسمت کردم یک قسمت دادم به فرزندم عب.و یک قسمت هم دادم به ق. و یک قسمت هم سهمیه ی خودم است و انچه سهمیه خودم شده درحال حیات خودم هبه و عطیه نمودم برای غلامحسین و مشهدی م.و هفت اصل نخل دست نشان خود....)
طبق متن این وصیت آیا زمین موجود در وصیت همچنان وقفی باقی می ماند یا بین وراث تقسیم می شود؟ و وراث در زمین وقفی فرزندان پدر وصیت کننده هستند یا فقط فرزندان وصیت کننده؟
اگر تولیت وقفی به شخصی غیر از وراث واگذار شده باشد قابل برگشت به فرزندان متولی ک واگذار کرده هست یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ملک وقفی قابل واگذاری نیست فقط تولیت و بهره بردار منافع آن تغییر می کند. (طبق نظر واقف و زیر نظر اداره اوقاف)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمانی که درختان در نخلستان موجود باشند وقف برقرار خواهد بود ( طبق شرع )

ولی اصل زمین و عرصه وقف نمی باشد و فقط منافع درختان وقف شده است و عرصه قابل تقسیم بین وراث میباشد

و برای انتقال تولیت باید طبق مفاد وقف نامه عمل بشود و اگر وقف نامه در مورد تولیت ساکت باشد اداره اوقاف ، تولیت را تعیین خواهد کرد