مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از سازمان

با سلام بنده به مدت 22 سال سابقه خدمت را دارم و به اتهام نگهداری مواد مخدر محکم به 18 سال حبس شدم و این پرونده برای سال 97 می‌باشد و من از بیماری اعصاب روان بازنشسته شده بودم اما سازمان آن را رد کرد و برای من حکم اخراج صادر کردند آیا این حکم قانونی هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما میتوانید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد بررسی قرار گیرد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوط پیگیری نمایید و در صورت اعتراض آن را اعلام دارید