مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن ایرانی از شوهر افغانی

با سلام خسته نباشید خانوم 28 ساله دارای دو تا فرزند پسر یکی 1 ساله و یکی 9 ساله شوهرم افغانی هست ماسلام شینش بنامم هست با یک هستم ماشین پسر عموی هم بنامم هست و یک موتور سنگین از دوست شوهرم ام بنامم هست شوهرم زمین داریم بنامم هست باغ داریم بنامم هست چگونه میتوانم درخواست طلاق کنم که همه اینهای که گفتم چون بنامم هست ازش بگیرم مهریه امم 50 تا سکه هست ازش بگیرم شوهرم عتیاد به تریاک داره هفته یکی دو بار میکشه لطفآ رهنمایم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون زوجه برای اقامه دادخواست طلاق باید دلیل داشته باشد
شما میتوانید به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه و عسر و حرج استناد نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مصادیق عسر وحرج محقق شده امکان طلاق وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با اثبات عسرو حرج دادخواست طلاق دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید عسر و حرج اثبات شود.می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموالی که متعلق به دیگران است باید پس بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طلاق اتباع دارای روند خاص خود می باشد
از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید