مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ واقعی

منظور از ابلاغ واقعی چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" یعنی ابلاغ واقعی اخطاريه یا احضاریه به خود شخص مخاطب و نه ابلاغ قانونی به افراد گیرنده اخطاريه یا احضاریه حاضر در محل و نه ابلاغ قانونی اخطاريه یا احضاریه از طریق الصاق به درب منزل یا محل کسب اخطار شونده یا احضار شونده و نیز نه ابلاغ قانونی اخطاريه و احضاریه به مجهول المکان از طریق نشر آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمخاطب ابلاغ(ابلاغ شونده)شخصا امضانمایدابلاغ واقعی است،ولی غیرازاین، به آن هاابلاغ قانونی گفته می شود،که هرکدام ازاین ها بارحقوقی مربوط به خودرادارد.موفق باشید

یک وکیل

یعنی ابلاغ به خود شخص صورت گرفته باشد و امضا وی ذیل ابلاغیه باشد