مشاوره حقوقی رایگان - من میتونم واخواهی کنم یا تجدیدنظر خواهی؟

سلام عرض میکنم خدمت شما عزیزان
پدر بنده در شورای حل اختلاف محکوم به پرداخت 5 میلیون تومان شده
اما با توجه به اینکه واخواهی را زمانی میتونیم انجام بدیم که حکم صادره غیابی بوده باشد
و سه شرطی که حکم غیابی به شمار میاد
1: خوانده یا نماینده حقوقی در دادگاه حضور نیابد
2: خوانده نتواند از خود دفاع کتبی انجام دهد
3: اخطار ابلاغ واقعی نشده باشد
اما سومین شرط یعنی اخطار ابلاغ واقعی شده ابلاغیه به صورت کاغذی تحویل داده شده و مأمور رسید دریافت کرده
آیا با توجه به اینکه اخطار ابلاغ واقعی بوده پدرم میتونسته واخواهی کنه یا همون تجدید نظرخواهی میتونسته انجام بده؟
منظورم شورای حل اختلاف هستش نه دادگاه
ممنونم از شما عزیزانم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در انتهای رای حکم غیابی امده است?اگر حکم غیابی باشد قابل واخواهی در غیر این صورت قابل تجدید نظر خواهی است.