مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس در دادسرا

با سلام و احترام
با توجه به اینکه کارشناسان خلاف واقع و خارج از صلاحیت و نقض قوانین کارشناسی کرده اند می‌توان بطور مستقیم به دادسرا شکایت کرد بدونه شکایت نزد کانون ؟
اگر بله هستش طبق کدام ماده قانونی؟

پاسخ ها :

هاله  نيله بروجني

هاله نيله بروجني :

در پرونده موضوع كارشناسي با اعلام اين موضوع پرونده به كارشناس ديگر محول ميشود.ودر مورد شكايت از كارشناس صرفا به كانون مربوطه بايد شكايت كرد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر نظر کارشناس را نمی پذیرید به ان اعتراض نمایید تا کارشناس سه نفره انتخاب شود . اگر از شخص کارشناس شکایت دارید به کانون کارشناسان مراجعه نمایید.