مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته استرداد جهیزیه

با سلام .
متاسفانه از جهیزیه م سیاهه ای ندارم و یکماه پس از بردن وسایل به خانه همسرم خانه و ترک کردم . درخواست استرداد و تامین خواسته دادم با یه برگه که جهیزیه را لیست کردم و 3 نفر از اقوامم امضا کردن .حالا برای تامین خواسته ازم 10 میلیون بابت خسارت احتمالی گرفتن .این خسارت شامل چی میشه؟ ممکنه شهادت شهود و برای اثبات جهیزیه من قبول نکنن؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که با تامین خواسته اموال را توقیف کنید و به این جهت خسارتی وارد بشه باید جبران بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خسارت احتمالی بابت این است که شخص شکایت واهی نداشته باشد نتیجه قابل پیش بینی نیست اما در صورت داشتن فاکتور و شواهد می توانید جهیزیه خود را مسترد نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای صدور تامین خواسته ، شما باید خسارت احتمالی را
پرداخت نمایید

خیر نگران نباشید هم جهیزیه شما داده خواهد شد و هم 10 میلیون
به شما مسترد میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نگران نباشید به شما مسترد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خسارت احتمالی بابت تامین خواسته است و اگر خواسته شما به حق باشد ابن مبلغ از صندوق ودیعه دادگستری به شما پرداخت خواهد شد