مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و حبس غیر قانونی

سلام . من با همسر م بحثم شد و مشاجره لفظی کردیم شب بود خانمم زنگ زد به باباش که بیاد ببرش ساعت 1 شب باباش گفت الان میام می‌برمت من قبل از اینکه پدر خانمم بیاد از خونه رفتم بیرون و به خاطر اینکه پدر زنم خانمم رو نبره درب واحد رو قفل زدم و رفتم البته پسرم 12ساله ودختر 3سالم با خانمم توی خونه بودن بعد از یک ساعت اومدم قفل رو باز کردم و اومدم پیش زن و بچه هام پدر زنم اومده بود و رفته بود البته همون موقع زنگ زده بودن پلیس و صورتجلسش کرده بود فردا خانمم از من به جرم تهدید و حبس غیر قانونی شکایت کرده بود حالا میخواستم بدونم قفل کردن در خونه ساعت یک شب به مدت یک ساعت روی زن و بچم جرم داره؟ و اگه رفتم پیش قاضی چی بگم ؟ چطوری از خودم دفاع کنم بهتره ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر بگویید برایاینکه محله امن نیست من شبها دررا قفل می کنم ان وقت شب .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم است و مجازات خواهد داشت و

و در دادگاه اعلام نمایید که به علت دعوا با زوجه ، شما خانه را ترک کرده اید ولی درب را شما قفل نکرده اید و