مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام. چند وقت پیش با یکی از اعضای ساختمان دعوامون شد من شاکی شناخته شدم اما اون الکی شکایت کرد که من با چاقو بهش حمله کردم در صورتی که غلط هست و حتی شاهد هم نداشتش و الان حسابم مسدود شده ممکنه به خاطر این قضیه باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
حضوری پيگير ماجرا شوید ثنا بررسی شود
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
احتمال دارد می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به بانک مراجعه نموده و از علت مسدودی مطلع شوید