مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه از سوی زن

باعرض سلام. بنده 1سال است که ازدواج نمودم اما با همسرم در یک منزل مشترک زندگی نمیکنم چون منزلی تهیه نکرده، همسرم از ابتدای ازدواج با من بدرفتاری دارد و 1بار مرا کتک زده و به پزشکی قانونی رفتم اما ترک تعقیب زدم شکایتم رو بارها به من گفته که بروم مهریه خود را ببخشم و طلاق بگیرم حتی چندین واسطه برای اطرافیان من فرستاده تا مهریه خود را ببخشم و طلاق بگیرم و بارها در حضور دیگران اعلام کرده من را نمیخواهد الان هم چندماهی هست که کلا بیخیال من شده و سراغی از من نمیگیرد و میگوید تو را نمیخواهم اما بخاطر مهریه حاضر به طلاق تو نیستم مگر مهریت رو ببخشی، ایا با توجه به این شرایط میتوانم طلاق بگیرم؟ بدون بخشیدن مهریه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه بتوانید عسر و حرج خودتان را ثابت نمایید میتوانید اقدام نمایید در غیر اینصورت باید از طریق طلاق خلع اقدام فرمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون زوجه برای اقامه دادخواست طلاق باید دلیل داشته باشد
و شما باید به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه و عسر و حرج استناد نمایید
و باید ادعای خود را با ارایه مدارک و مستندات اثبات نمایید

شما باید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و درخواست استعلام سه گانه را
مطرح نمایید و حساب های بانکی زوجه را توقیف نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد