مشاوره حقوقی رایگان - ارث در صورت فوت فرزند پیش از پدر

پدرم و پدربزرگم داخل مغازه ای با هم کار می‌کردند حدود 25 سال پدرم مسئولیت مغازه را داشت تا اینکه پدرم شش سال پیش از دنیا رفت از آن به بعد من داخل مغازه کار میکنم چند ماه پیش پدربزرگم از دنیا رفت آیا ما حقی از این مغازه داریم با توجه به زمان تصاحب ملک یا کل ملک به سایر ورثه تعلق میگیره. اگر حق نداریم از ملک می‌توانیم نسبت به درخواست سرقفلی یا حق بیمه تامین اجتماعی پدرم از سایر ورثه ادعا کنیم؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید

و در صورت عدم پرداخت حق بیمه پدر شما ، ورثه باید در اداره کار شکایت نمایید و

و با توجه به اینکه پدر شما زودتر از پدربزرگ فوت کرده است متاسفانه شما از ماترک پدربزرگ ارث نخواهید برد مگر پدربزرگ وصیت کرده باشد

و با توجه به اینکه مغازه تجاری
حدود 25 سال در تصرف پدر شما بوده است ممکن است با شرایط خاصی بتوانید مدعی حق بشوید البته اگر