مشاوره حقوقی رایگان - حق الارث

سلام خسته نباشید
خاله بنده دوسال قبل فوت شدن
و پارسال پدربزرگم فوت شد.
الان که موقع تقسیم ارث هست، فرزندان خاله میگن ارث مادرم و بدید
آیا بهشون میرسه قانونی؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر خاله شما زودتر از پدرش فوت نموده است، طبق قانون ارث به فرزندان وی تعلق نمی گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از نظر قانونی خیر به خاله ارث نخواهد رسید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دختر قبل از پدر مرده ارث نمی رسد.
ارث مال زنده است.
پدر بزرگ شما از دخترش یعنی خاله شما ارث می برده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گواهی انحصار وراثت تمامی وراث طبقه اول ارث میبرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر فوت وارث باید بعد از فوت مورث باشد وگرنه ارث به او تعلق نمیگیرد

محمد داودی

جناب آقای محمد داودی :

سلام واحترام
باتوجه به فوت خاله قبل ازپدربزرگ ،ازلحاظ قانونی هیچگونه ارثی به فرزندان خاله تعلق نمیگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر شرعی و قانونی به فرزندان خاله شما ارث نمی رسد بلکه از اموال خاله شما به پدرش سهم می رسد مگر اینکه پدر بزرگ شما وصیت کرده باشد که در این صورت طبق وصیتنامه باید عمل بشه.
توجه داشته باشید اگر فرزندان خاله شما فقیر هستند و دارایی پدربزرگتان زیاد است اخلاقا بهتر است به آنها نیز سهمی بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر قبل از پدرشان فوت شده باشند ارثی تعلق نخواهد گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهاماتی است و سوال به صورت مختصر و نا مفهوم مطرح شده است و مفهوم سوال منعقد نشده است . فلذا لازم است برای دریافت پاسخ مناسب حقوقی ، سوال خویش را با رعایت قواعد نگارشی به طور کامل بیان کنید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر فرزند قبل از پدر فوت شده باشد ارثی به ایشان و تبعا به فرزندان ایشان تعلق نمی گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شرط ارث بردن این است که وارث در زمان فوت مورث زنده باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در صورتی که خاله شما و پدربزرگتان وصیت‌نامه نداشته باشند، مفاد ماده 907 قانون مدنی مبنی بر این است که اگر فردی بمیرد و برای او وصیت‌نامه‌ای وجود نداشته باشد، همه دارایی‌های او به وراث حین الفوت تعلق می‌گیرد. در این صورت، وراث پدربزرگتان، یعنی فرزندان شان، حق به ارث بردن دارایی‌های پدربزرگ شما را دارند.

بنابراین، در صورتی که وصیت‌نامه‌ای وجود نداشته باشد، فرزندان خاله شما حق به ارث بردن دارایی‌های پدربزرگ را ندارند.