مشاوره حقوقی رایگان - پخش فیلم خصوصی من در فضای مجازی

سلام
من و همسرم فیلم خیلی خصوصی از خودمون گرفتیم نمیدونم چطور این فیلم تو کانال تلگرامی پخش شده کانالشو پیدا کردم. کانالشو گزارش دادم به خود تلگرام یک بار کامل حذف شد ولی از طریق کانال مادر دوباره لینک جدید فرستادن و فیلم را در کانال گذاشتند.
چطور به پلیس گزارش بدم که فیلم را پاک کنند یا کانال ریپورت بشه ؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با طرح شکایت درخواست پیگیری از طریق پلیس فتا بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نمائید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شکایت کیفری مطرح تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود