مشاوره حقوقی رایگان - پرینت تماس‌ها زن

زنم خیانت کرده دو سال پیش به خاطر پاره ای از مشکلات از راه قضایی پیگیر نشدم . آیا بعد دو سال پرینت میدن؟ خودش بهم اعتراف به خیانت اش کرده ولی حتما در قانون منکر می‌شود.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید تخت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و دستور پرینت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برای اقامه دعوا رابطه نامشروع ، شما باید ابتدا دلیل داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر ، حداکثر برای 6ماه اخیر می توانید با اخذ دستور کتبی مقام قضایی جهت اخذ پرینت مکالمات و پیامک ها از اپراتورها اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و