مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام. دو سال پیش سه فقره چک در گاوصندوق نمایشگاه گذاشتم به رسم امانت پس از ورشکستگی صاحب نمایشگاه چکهای بنده را با خود برده و تاکنون بانک نرفته اصلا و من همون موقع دادخواست استرداد دادم و این چکها در فسخ معاملات بوده که قولنامه ها رو هم با خودش برده تاکنون دو جلسه در دادگاه حاضر شدم نیومده و آخر این ماه وقت رسیدگی دارم. دلایل اثباتیم فعلا دو تا شاهد است. راهکار دهید ممنون.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر حاضر نشوند منجر به صدور رای غیابی علیه ایشان خواهد شد و در صورت حضور در جلسه اقرار یا انکار در روند رسیدگی موثر خواهد بودو ان وقت نوبت به ارائه ادله اثبات دعوی خویش خواهد رسید در صورت نیاز همکاری ویا مشاوره حضوری با بنده یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

سلام. عدم حضور ایشان در جلسه رسیدگی موجب صدور رای غیابی علیه ایشان خواهد بود