مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام عرض ادب. دوست برادرم بهش تهمت دزدی یه عدد گوشی زد وروز اول دونفر شاهد همراشون بود. حکم نهایی دادن. الان همون دونفر شاهدی که روز اول شهادتی دروغ دادن الان خدارو درنظر گرفتن حاضر هستن بیان دادگاه حتی قسم هم بخورن که اول شهادتی دروغ دادن دوم بگن که داداشم واقعا بی گناهه. قاضی قبول نمیکنه میگن رای صادر شده. شاهدا روز اول حتی قسم هم نخوردن. ولی الان حاضر هستن حتی قسم هم بخورن میشه لطف کنید راهنمایی کنید تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به دلیل جدید و بند ث ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری درخواست اعاده دادرسی کنید